De Hockeywinkel

De Hockeywinkel maakt het nu nog makkelijker voor alle HC Souburgh leden!

 

De Hockeywinkel voorziet alle HC Souburgh leden in de levering van alle clubkleding. Om elk lid zo makkelijk mogelijk zijn of haar clubkleding aan te laten schaffen, kun je nu terecht bij de vernieuwde vestiging van De Hockeywinkel aan de Ziedewij 13a in Barendrecht. Met een geweldige bereikbaarheid en parkeermogelijkheden is deze locatie op het bedrijventerrein Dierenstein Barendrecht aan de A15 een aanwinst op hockeygebied in de regio Rotterdam. Met de zekerheid van ‘try before you buy’ kun je op woensdag en vrijdag tussen 12.00 en 17.00 uur en op zaterdag de gehele dag van 9.00 tot 17.00 uur terecht voor professioneel advies bij de experts vanDe Hockeywinkel. Op deze manier combineer je gemakkelijk je clubkleding aankoop met de aankoop van bijvoorbeeld een hockeystick, een paar hockeyschoenen of een leuke hockeytas. Door de aanwezigheid van een ruim opgezet indoor testveld kun je bij De Hockeywinkelin combinatie met professioneel advies de allerbeste keuze maken voor de aanschaf van een nieuwe hockeystick.

 

24/7 kun je tevens online terecht bij Hockeygear.eu, de partner van De Hockeywinkel, voor de bestelling van HC Souburgh clubkleding en het meest uitgebreide assortiment hockeybenodigdheden. Heeft u weinig tijd of gaat u voor shopgemak dan kunt u via https://hockeygear.eu/nl/clubshops/hc-souburgh/direct online uw clubkleding en hockeybenodigdheden bestellen en bij u thuis laten bezorgen. Op de HC Souburgh clubsite kunt u tevens via de banner informatie vinden over of doorgelinkt worden naar De HockeywinkelofHockeygear.eu.

 

Heeft u vragen over het clubtenue, teamkleding of iets anders? Neem dan gerust even contact op met De Hockeywinkel of Hockeygear.eu!

 

Wil je met je team flitsend voor de dag komen? Shop dan je teamkleding van TK Hockey, Adidas, Osaka, The Indian Maharadja, Braboof Reecebij De Hockeywinkel!

Voor alle teamkleding hebben we aantrekkelijke condities, kunnen wij je voorzien van paskleding en desgewenst zorgen we tevens voor het bedrukken ervan.

Nieuwsgierig? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en maak kennis met onze zeer voordelige full service werkwijze op het gebied van team aankleding!

 

De Hockeywinkel en Hockeygear.eu zijn de trotse partners van vele mooie hockeyclubs in heel Nederland in de levering van clubkleding en materiaal.

We werken full service middels het aanleveren van paskleding, het bedrukken van teamaankopen en factureren desgewenst rechtstreeks aan de teamsponsor. Laat je verrassen door onze aantrekkelijke condities en werkwijze!